Terhuurnebv - SerresHebt u de behoefte aan iets nieuws? Wilt u iets origineel in of beter gezegd, aan uw huis hebben? Dan zijn serres misschien wel iets voor u. Serres zijn als het ware geheel nieuwe kamer in uw huis. Ze worden uiteraard aan uw huis vastgemaakt en het elektriciteitsnetwerk wordt er aan gekoppeld net als uw centrale verwarming. Daardoor lijkt het alsof u in uw eigen tuin zit, zeker als u de deur van een van uw serres openzet, maar dat is natuurlijk niet waar. Een groot voordeel is dat u er ook in de herfst en de winter kunt zitten.

Dit geeft een heel ander gevoel dan zitten in uw woonkamer. Dat komt mede omdat u minder gebruik hoeft te maken van kunstmatig licht. De serres hebben namelijk een doorschijnend dak, het zonlicht zal er prachtig doorheen kunnen vallen. Dat heeft mede als voordeel dat u kunt besparen op uw energierekening maar dat is slechts bijzaak. Het gaat er natuurlijk om dat u een eigen plekje in huis hebt weten te creƫren dat uniek is en waar u de buren behoorlijk jaloers mee kunt maken. Nodig ze dan ook eens uit en leidt hen rond door uw serre, of serres als u er meerdere hebt laten bouwen. U doet ons er een groot plezier mee als u hen daarna wijst op onze website, terhuurne.nl, dat is de perfecte manier om aan serres te komen of om er in ieder geval snel informatie over op te zoeken zoals beschikbare serres en de prijzen van deze serres. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren en denkt u er nu ook over na om serres te kopen? Dan bent u bij ons zeer welkom. In het vervolg van deze tekst leggen we u dan ook alles uit over wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Leest u dus gauw verder, u zult hier zeker geen spijt van krijgen.

Serres zijn wat wij in de aanbieding hebben

Op onze website vindt u dus al vele afgeleverde producten en we raden u dan ook met klem aan om er eens tussen te kijken zodat u een eerste impressie krijgt van het werk dat we af kunnen leveren. Wellicht ziet u daar al wel een prachtige serre tussen staan waar u wel een variant van aan uw huis wilt hebben. Dat treft, want dat kan. Altijd! Reken er maar op dat we in een handomdraai een offerte voor u kunnen opstellen. Deze offerte is geheel vrijblijvend. Dus pas als u tevreden bent met de prijzen, pas dan gaan we tot de bouw van uw serre over. U krijgt dan ook ruim de tijd om er over na te denken met uw partner. Mocht u zelf nog aanpassingen aan willen brengen dan is dat ook mogelijk. Bij ons is de klant dan ook nog echt de koning. Dat is hopelijk nu wel duidelijk. Hebt u verder nog vragen aan ons? We kunnen ons dit goed voorstellen. Dat zit er maar een ding op en dat is het stellen van deze prangende vragen aan onze klantenservice. Wij zijn dagelijks bereikbaar tijdens kantooruren en uiteraard tijdens openingstijden. Want wist u dat we een showroom hebben dat in het teken staat van onze serres? U kunt in deze showroom alle beschikbare serres bekijken die we op dit moment in ons assortiment hebben. Ook bouwen we serres op maat dus het is maar net wat er binnen uw budget aan mogelijkheden ligt. Onze showroom is gevestigd in Haaksbergen, Twente. Dus mocht u eens in de buurt zijn of zin hebben in een uitje, maakt u dan van te voren even een afspraak. Dan staat er op de dag zelf even medewerker voor u klaar met een kop koffie die u maar wat graag langs al onze serres leidt. Ook als u geen afspraak hebt gemaakt bent u welkom. Dat is uiteraard geen enkel probleem. U kunt bij ons meteen een offerte aanvragen en zelfs direct het groen licht geven. Hebt u dus nog vragen verder? Dan zijn er verschillende dingen die u nu kunt doen. In de volgende alinea sommen we dit graag nog even voor u op. Dan kunt u de beste keuze maken op basis van de informatie die u nu voor ogen hebt liggen. Vergeet u niet op de website te kijken naar onze andere producten? We hebben naast onze ruime collectie aan serres nog veel meer voor u in petto!

Hebt u nog vragen? Bel ons dan gerust even op

Naast serres hebben we namelijk ook de volgende artikelen in diverse soorten en maten: terrasoverkappingen carports zodat uw auto niet weg kan roesten windschermen en beglazing voor uw balkon en lichtstraten en tuinkamers Het is u nu vast wel duidelijk dat we op het gebied van serres van alle markten thuis zijn. Zoals we al aangaven kunt u op diverse manieren met ons in contact komen. De beste methode is om langs te gaan en het is verstandig dat u daarbij een afspraak maakt. Maar mocht Haaksbergen te ver weg liggen, dan kan het ook telefonisch geregeld worden. Dan komen we op een geschikt moment langs om de boel op te meten en maken we daarna de offerte bij u thuis. Ook dat is geen probleem voor ons. Wilt u liever een e-mail sturen? U vindt ons adres op de website terug. Mailt u ons vandaag nog, we beantwoorden zo snel mogelijk.