Welkom bij Ter Huurne, waar we de beste serres verkopen die u zich maar wensen kunt. Ter Huurne is de specialist op het gebied van de ontwikkeling van allerhande op maat gemaakte en geleverde serres. Maar wij produceren niet alleen maar serres van de beste kwaliteit. Ook voor veranda’s, terrasoverkappingen, lichtstraten, windschermen en andere glassystemen bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Omdat wij vele jaren ervaring op onze naam hebben staan zult u zien dat onze producten een hele goede kwaliteit hebben.

Wij willen onszelf en onze producten continue opnieuw blijven uitvinden. Daar bedoelen we mee dat we steeds beter willen worden in wat we doen en wat we u te bieden hebben op het gebied van glassystemen. Serres zijn de producten die u het beste bij ons kunt kopen omdat u dan altijd zeker weet dat u het beste materiaal in huis haalt. Wij zijn een internationaal georiënteerd bedrijf en verkopen onze serres dan ook niet enkel en alleen in Nederland. Ook verkopen wij veel van onze hoogwaardige producten in Duitsland. Door de jaren heen hebben wij een grote groep afnemers om ons heen verzameld die keer op keer weer kiezen voor de producten van Ter Huurne. Daar zijn wij trots op en wij zullen altijd werken om nog beter te worden. Onze klanten vormen de graadmeter van onze diensten. Serres kunnen een echte toevoeging vormen op uw woning. Ze zorgen er voor dat u kunt genieten van het buitenlicht maar toch beschut bent. Bij Ter Huurne bieden wij oplossingen op maat. Ieder huis is natuurlijk weer anders en dat betekent dat andere zaken geschikt zijn. Wij kijken graag samen met u naar wat de oplossingen zijn. Serres voor iedereen die graag kiest voor een upgrade van de woning bij Ter Huurne:

  • de beste kwaliteit
  • een uitgebreid aanbod
  • zeer scherpe prijzen
  • advies op maat
  • showroom

Waarom serres?

Bent u op zoek naar de beste serres, dan bent u hier op de goede plek. Mocht u onze serres en andere glassystemen graag eens met eigen ogen willen aanschouwen, dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Veel mensen vinden het prettig om serres te bekijken. Dat maakt het concept net wat concreter en de keuzevorming makkelijker. Online kunt u ook al bekijken wat voor producten wij allemaal te bieden hebben. Dan is heel eenvoudig. Bekijk onze serres en andere oplossingen eens op uw gemak online of kom een keertje naar de showroom en weet wat de mogelijkheden allemaal zijn. Natuurlijk kunt u ons op ieder moment ook vragen stellen over de oplossingen die wij te bieden hebben. Serres zijn bijzonder en prettig en voor iedereen een goede keuze die meer licht naar de woning wil halen. Dat is dan ook waar u voor moet gaan. Wij staan voor u klaar op ieder moment. Veel mensen gingen u al voor en kozen voor onze hoogwaardige producten. Waarom zou u voor een serre kiezen. Dat is heel erg eenvoudig. We zien in Nederland dat veel woningen weinig zonlicht hebben. Het kan dan een goed idee zijn om eens na te denken over de mogelijkheden voor een lichtstraat of serre. Dat zorgt er namelijk voor dat een woning veel lichter wordt. Er zijn natuurlijk tal van manieren om een woning te upgraden en een van de meeste effectieve manieren is het lichter maken van de woning. We kunnen u daar bij helpen bij Ter Huurne. Zo veel ervaring maar het voor ons mogelijk om snel te zien wat de juiste lichtoplossingen zijn voor u. Schroom dus geen moment, want vragen staat vrij.

Licht naar uw woning!

Terhuurnebv - SerresLicht in de woning is ontzettend belangrijk voor hoe u de woning ervaart en hoe u leeft. Daarom kan het een mooie investering zijn in de woning om te kiezen voor een van onze oplossingen. Lekker buiten zitten maar toch beschut. In Nederland is het niet altijd even lekker weer en dan is het wel prettig als er een plek is waar u buiten kunt zijn zonder dat u lijdt onder de koude. Dat is precies wat wij te bieden hebben. Een borrel drinken in de serre of in de kamer die verlicht wordt door het natuurlijke zonlicht. Dat zijn toch zaken die u heel erg graag zou willen! Bekijk daarom eens wat de mogelijkheden zijn die wij u allemaal te bieden hebben. Wij vinden het bij Ter Huurne heel erg belangrijk om u te bedienen van advies op maat en dat heeft alles te maken met het feit dat iedere woning weer heel erg anders is en dat er voor een passende lichtoplossing moet worden gezorgd. De ene oplossing kan voor de ene woning zeer geschikt zijn terwijl hij voor de andere woning weer helemaal niet geschikt is. Dat zijn zaken waar u dan ook rekening mee dient te houden. Mocht u meer willen weten over de serres en andere lichtoplossingen, dan kunt u contact opnemen of geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Het aanvragen van een offerte is gratis en natuurlijk zit u nergens aan verbonden als u een offerte aanvraagt. Het zorgt er enkel voor dat u meer inzicht heeft in het kostenplaatje. Onze showroom is iedere dag geopend behalve op zondag. Bekijk de openingstijden even op uw gemak online. Dan weet u meteen waar u aan toe bent. Steeds meer mensen halen licht naar hun woning. Dat doen ze met onze lichtoplossingen.